Pogoji uporabe
Splošni pogoji poslovanja

Definicije
www.plinsevnica.si je spletno mesto, ki ga upravlja Javno podjetje Plinovod Sevnica, Trg svobode 9, 8290 Sevnica (v nadaljevanju ponudnik).
Uporabnik je pravna ali fizična oseba (potrošnik), ki uporablja spletno mesto www.plinsevnica.si.
Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta www.plinsevnica.si določajo pogoje uporabe spletnega mesta, prodaje in nakupa artiklov, storitev med ponudnikom in uporabnikom.
Upošteva se, da z uporabo spletnega mesta www.plinsevnica.si uporabnik sprejema te splošne pogoje poslovanja.

V primeru, da se s temi splošnimi pogoji ali delom teh splošnih pogojev ne strinjate,
vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletnega mesta.


Sprememba pogojev
Z uporabo spletnega mesta www.plinsevnica.si se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno mesto ne uporabljate. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe kadarkoli s posodobitvijo te objave.

Varovanje podatkov
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.
Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki), PIŠKOTI (cookies)
Kadar koli dostopate na spletno stran www.plinsevnica.si, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave.

Uporabnik lahko z nastavitvami svojega spletnega brskalnika določi, ali bo dopustil uporabo piškotov na posameznem spletnem mestu ali ne.
Uporaba storitev spletnega mesta www.plinsevnica.si, za katere se zahteva članstvo na spletnem mestu, brez omogočenih piškotov ni mogoča.

www.plinsevnica.si lahko uporablja povezave na vsebine in spletne storitve izven območja EU, na katerih lahko veljajo drugačna pravila uporabe piškotkov.

Oglaševanje, prikazovanje oglasnih vsebin
Kadar koli dostopate na spletno stran www.plinsevnica.si se lahko avtomatsko prikazujejo oglasna sporočila (banerji).

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov.
Vsi podatki, pridobljeni preko spletnih strani www.plinsevnica.si, bodo uporabljeni izključno za poslovanje spletnega mesta in za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovem spletnem mestu.
Kljub temu pa se lahko ponudba, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

Ponudnik zaradi narave spleta ne jamči za popolnost in pravilnost podatkov, ki jih predstavlja na svoji domači strani,
in tudi ni odgovoren za posledice ravnanj na podlagi vsebine strani.

Čeprav je domača stran www.plinsevnica.si oblikovana tako, da omogoča povezave na druge strani, ne odgovarjamo za vsebino in pravilnost podatkov na teh straneh.

Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti ponudbe in sodijo zgolj kot informativni prikaz ponudbe.

Vezija splošnih pogojev - pravil uporabe: 2K17M
 
     
PLINOVOD SEVNICA - DISTRIBUTER ZEMELJSKEGA PLINA V SEVNICI
 
www.plinsevnica.si novi cenik | o nas | plinifikacija | vzdrževanje | kontakti | načrt nujnih ukrepov | splošni pogoji za dobavo in odjem plina | pritožbe odjemalcev | sistemska navodila | akt o določitvi omrežnine | pravila uporabe | domov